تحرک و استقلال شما با پاها شروع می شود. یافتن کفش متناسب می تواند باعث حرکت شما شود. یک سری از کفش های طبی نیز برای رفع مشکلاتی مانند کف پای صاف تجویز می شود. کفی این کفش ها به پا قوس مناسب می دهد.
آنچه مجلات مد کفش “مناسب” می دانند می تواند کاملاً برای پای ما اشتباه باشد. پاشنه های سر به فلک کشیده، انگشتان اشاره دار و صندل های بدون تکیه گاه در مچ پا، پوشیدن آنها روز به روز می تواند آسیب دائمی به پاهای ما وارد کند و اگر پاهایمان درد می کند، تحرک کمتری داریم و تمایل کمتری به ورزش داریم.
پوشیدن کفش پاشنه دار در تمام زندگی باعث سفت شدن یا کوتاه شدن تاندون آشیل، (نواری از بافت فیبری که از پشت مچ پا عبور می کند) می شود. افرادی که کفش پاشنه دار می پوشند معمولاً گام های کوتاه تری دارند، انگشتان پا را به طور دائمی خم می کنند و عضلات ساق پا را از کار می اندازند که آنها را مستعد آسیب می کند.
بسیاری از مصائب پا را که اغلب به پوشیدن کفش های بلند و ناراحت کننده نسبت داده می شود، دمبل در این مقاله به شما می گویید :
• برآمدگی های سخت و استخوانی که در مفصل انگشت شست پا ایجاد می شود
• نوعی تغییر شکل که در آن انگشتان پا جمع می شوند و از وسط خم می شوند
• لکه های ضخیم در بالای انگشت یا بین انگشتان پا از فشار بیش از حد کفش
• ناخن های پا که با درد به داخل پوست رشد می کنند
• تورم دردناک پشت پاشنه از پوشیدن کفش پاشنه بلند
شما نمی توانید سالها کفش بد را پا کنید، اما می توانید با پوشیدن کفش راحت تری جلوی پیشرفت آسیب را بگیرید و درد را کاهش دهید.
کفش طبی زنانه رنو
ویژگی های این محصول:
- جنس: چرم
- قابلیت جذب شوک در کفه
-
نحوه بسته شدن کفش: بندی
- کفی: قابلیت گردش هوا، قابلیت ارتجاعی طبی
کفش عالی شما
با کنار گذاشتن کفش های پاشنه بلند و انجام کار معقول تر، شروع کنید. بهترین کفش برای شما به سن شما و آنچه دوست دارید بپوشید بستگی دارد. کفش های ارتوپدی با پاهای شما مهربان ترین هستند. اگر چه که امروزه این کفش ها بسار زیبا هستند و مدل های متنوعی دارند.
شما می توانید هر سبکی را که ترجیح می دهید انتخاب کنید، اما کفش های شما باید دارای ویژگی های زیر باشد:
• انگشتی گرد و دارای عمق کافی برای انگشتان پا
• پشتیبانی خوب قوس
• یک پاشنه کم یا صاف (اگر سالها است که پاشنه دار می پوشید، ممکن است در ابتدا برای شما خیلی ناراحت کننده باشد در این صورت، از یک پاشنه کم استفاده کنید)
• مواد نرم
کفش طبی مردانه فرزین
ویژگی های این محصول:
- جنس: چرم
-
نحوه بسته شدن کفش: کشی جذب
- کفی: طبی، قابل تعویض
- ویژگی های زیره: مقاوم در برابر سایش، آج دار، قابلیت ارتجاعی، کاهش فشار وارده
وقتی صحبت از کفشی می شود که برای پیاده روی می پوشید، راحتی و ایمنی ضروری است. یک کفش مخصوص دویدن تهیه کنید تا مشکلات احتمالی را کاهش دهید، پوشیدن كفش ورزشی همچنین خطر سقوط شما را كاهش می دهد. پوشیدن کفش ورزشی حتی برای جلوگیری از زمین خوردن، به راه رفتن با پای برهنه ارجح است.
کفش های کتانی مناسب هر زنی یا هر موقعیتی نیستند.
اگر کفش را برای کارهای روزمره انتخاب می کنید، از سبک پاشنه کم (2.5 سانتی متر یا کمتر) با کف بدون لغزش استفاده کنید. برای موارد لباس مجلسی، کفش های پمپی را انتخاب کنید که ترکیبی از مد و راحتی باشد. یک پاشنه محکم و تقویت شده و جای انگشت بزرگ ویژگی ایده آل آنها است.
اگر به دنبال کفش اسپرت و شیک هستید پیشنهاد می کنیم مطلب کفش اسپرت را نیز مطالعه نمایید.
کفش مناسب برای کودکی
بدشکلی پا به هر دلیلی که باشد باعث مشکلاتی برای فرد می شود بنابراین حتی کودکان و نوجوانان نیز برای اصلاح شکل پا و راه رفتن ناچار به استفاده از کفش طبی هستند. بعضی از متخصصان معتقدند که از سنین خردسالی باید پای کودک را با کفش مناسب آشنا کرد تا او اولین گام هایش را بردارد. پای کودک گوشتی است و او نیاز به کفش مناسب دارد تا مچ پایش را بگیرد. با انتخاب کفش مناسب کودک موقع راه رفتن محکم تر قدم برمی دارد.
کفش طبی بچگانه دکتر کنگ
ویژگی های این محصول:
- جنس: نبوک
-
نحوه بسته شدن کفش: کشی جذب
- کاملا استاندارد و طبی
- دارای استحکام بالا
- قالب کلیه کفش سایز بزرگ
خرید کفش
برای یافتن بهترین کفش برای پای خود، نیازی به خرید از گرانترین فروشگاه کفش در شهر ندارید. بهتر است از مکانی خرید کنید که طیف وسیعی از محصولات را برای شما به نمایش می گذارند.
بهترین زمان خرید اواخر بعد از ظهر است، زیرا در طی یک روز پاهای شما ممکن است 10 تا 15 درصد ورم کند. یک جوراب مناسب از همان نوع و ضخامتی که قصد دارید با کفش بپوشید برای پوشیدن انتخاب کنید .
و هر از گاهی پاهای خود را اندازه بگیرید. حداقل سالی یک بار اندازه گیری های خود را بررسی کنید، زیرا پاهای شما تغییر می کند. با افزایش سن، رشد آنها بیشتر و بیشتر می شود. بعضی از افراد یک پا بزرگتر از پای دیگر دارند. در این صورت کفشی متناسب با آن پای بزرگتر بخرید.
حرف آخر
استفاده از کفش پاشنه دار بیشتر از ۳ یا ۴ سانت توصیه نمی شود. از نظر جنس نیز باید از مواد چرم طبیعی ساخته شده باشد تا قابلیت جذب عرق را داشته باشد و از رشد باکتری نیز جلوگیری کند. کفی کفش هم بهتر است مناسب کف پای فرد باشد به گونه ای که پستی و قوس پا را بگیرد و انعطاف پذیری آن خوب باشد.