تابستان، پاییز، زمستان یا بهار، مهم نیست که در چه فصلی قرار داشته باشد، چای یک نوشیدنی ثابت برای بسیاری از مردم در سراسر جهان است. نوشیدن یک فنجان چای داغ در اوایل روز صبح حس طراوت می بخشد. مانند چای سیاه، چای سبز یا چای ماسالا. انواع مختلفی از چای وجود دارد که می توان از بین آنها انتخاب کرد و بهترین قسمت این است که هر کدام مزایای فراوانی برای بدن دارد. چای علاوه بر اینکه یکی از ساده ترین نوشیدنی ها در خانه است، خوشمزه و سالم است. برای اطلاع از خواص بی نظیر این چای با دمبل همراه باشید.

در حالی که چای سبز مملو از آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که به تقویت ایمنی کمک می کنند، چای سیاه با طعم قوی و مشخص آن غنی از کافئین و تئوفیلین است که می تواند شما را سرحال و با انرژی نگه دارد. چای سیاه همچنین دارای پلی فنول است که به محافظت از سلول ها و DNA ما در برابر هرگونه آسیب کمک می کند. اما درکنار این ها٬ چای ماسالا برای آرامش میلیون ها دوستدار چای در یک روز پرتلاطم صبحگاهی کافی است.

منشا چای ماسالا به طور دقیق مشخص نیست اما چای، همانطور که امروزه می دانیم، در هند و در دوران استعمار انگلیس مشهور بود. انگلیسی ها از زمین های هند برای کشت چای و تجارت آن در سراسر جهان استفاده کردند. در طول دهه ها، با افزودن ادویه های مخصوص به خود و تهیه معجونی کاملاً جدید، به این نوشیدنی تسکین دهنده تغییر شکل دادند.

چای ماسالا به دلیل طعم و بو در هند بسیار محبوب است. این باور عمومی وجود دارد که یک فنجان از آن می تواند از انواع بیماری ها جلوگیری کرده و سلامتی شما را حفظ کند. چای ماسالا مخلوطی از چندین ماده از جمله هل، زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه است. هر تولید کننده و متخصص چای ترکیبی از ترکیبات این چای را در اختیار خواهد داشت، به این معنی که هیچ دو فنجان چای ماسالا یکسان نخواهد بود.

 

 

چای ماسالا شاهسوند مقدار 500 گرم

چای ماسالا شاهسوند
  • 500 گرم
  • معطر
  • بدون طعم

چای ماسالا شاهسوند مقدار 250 گرم

چای ماسالا شاهسوند
  • 250 گرم
  • معطر
  • طعم دار

چای ماسالا شاهسوند مقدار 1000 گرم

چای ماسالا شاهسوند
  • 1000 گرم
  • معطر
  • طعم دار

چای ماسالا رژیمی آسورا - 500 گرم

چای ماسالا رژیمی آسورا
  • 500 گرم
  • معطر
  • بدون طعم

 

مزایای چای ماسالا

1. هضم را بهبود می بخشد: درست مثل بسیاری از معجون های گرم، چای ماسالا برای تنظیم سیستم هضم و سلامت روده بسیار عالی است. ادویه های قوی مانند زنجبیل و فلفل سیاه تا حد زیادی مسئول این امر هستند زیرا به تولید آنزیم های گوارشی کمک می کنند که به عنوان کاتالیزور برای تسریع روند هضم و تجزیه چربی ها و پروتئین ها عمل می کنند.

2- درد را تسکین می دهد: گفته می شود که میخک و زنجبیل موجود در ماسالا چای دارای خاصیت ضد التهابی است که با افزایش گردش خون باعث تسکین دردهای شدید می شود و سلول های خون غنی از اکسیژن را به مناطق دردناک می رساند و علائم را تسکین می دهد.

3- حالت تهوع را کاهش می دهد: زنجبیل یک ماده محبوب است که برای رفع حالت تهوع در دوران بارداری و همچنین درمان بیماری های شایع شناخته شده است.

4- سلامت قلب را بهبود بخشد: بسیاری از مطالعات نشان داده اند که دارچین، ماده ای بسیار رایج در چای ماسالا، می تواند به کاهش کلسترول بد خون و فشار خون کمک کند، در نتیجه سلامت کلی قلب را بهبود می بخشد.

5- التهاب را کاهش می دهد: ادویه های زیادی در تهیه این نوشیدنی استفاده می شود که برجسته ترین آن زنجبیل است. در نتیجه، ماسالا دارای خواص ضد التهابی قوی است. محققان تأثیر مثبت زنجبیل را بر روی بدن انسان اثبات کرده اند. ماده دیگری که در چای ماسالا استفاده می شود میخک است. میخک به عنوان مسکن به طور گسترده استفاده می شود زیرا التهابات را کاهش می دهد.

6- دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند: از آنجا که چای ماسالا حاوی دارچین و میخک است برای سیستم ایمنی بدن مفید است. هنگامی که با هم استفاده می شوند، این دو ترکیب اثر دارویی یکدیگر را تقویت می کنند. نقش هم افزایی آنها خط دفاعی ایجاد می کند که اجازه نمی دهد عفونت ها سیستم ایمنی بدن را ضعیف کنند. می توان استدلال کرد که این چای خواص دارویی دارد.

7- حاوی آنتی اکسیدان است: چای سیاه ماده اصلی چای ماسالا است و دارای خواص ضد اکسید کنندگی قدرتمندی است. استفاده از میخک و هل در این نوشیدنی به طور طبیعی با سطح کلسترول بالا مبارزه می کند. این به نوبه خود باعث کاهش تشکیل پلاک هایی می شود که باعث انسداد رگ ها و در نهایت منجر به بیماری های قلبی عروقی می شوند. همانطور که پیشتر گفته شد، مواد تشکیل دهنده این چای فشار خون و ضربان قلب را کنترل می کند.

8- از سرطان جلوگیری می کند: خواص ضد اکسید کننده قوی چای ماسالا می تواند از سرطان جلوگیری کند. مطالعات روی دارچین، زنجبیل و هل ثابت می کند که می توانند از سرطان جلوگیری کنند.

9- سطح انرژی شما را افزایش می دهد: ماده اصلی سازنده انواع چای ماسالا چای سیاه است که حاوی مقادیر زیادی کافئین است. مطالعات نشان داده است که کافئین به طور طبیعی سطح انرژی فرد را افزایش می دهد. در حالی که کافئین عوارض جانبی کمی دارد، ادویه های دیگر موجود در این چای با هم کار می کنند تا تعادل ایجاد کنند. عطر و طعم قوی این چای، همراه با مقدار کافی کافئین، انرژی ای را که برای شروع روز خود لازم دارید، به شما می دهد.

 

 

چای ماسالا چهارفصل - 300گرم

چای ماسالا چهارفصل
  • 300 گرم
  • معطر
  • طعم دار

چای ماسالا تاری باری مقدار 100 گرم

چای ماسالا تاری باری
  • 100 گرم
  • معطر
  • طعم دار

چای ماسالا شاهسوند مقدار 1000 گرم

چای ماسالا شاهسوند
  • 1000 گرم
  • معطر
  • طعم

چای ماسالا قهوینه - 200 گرم

چای ماسالا قهوینه
  • 200 گرم
  • بدون عطر
  • بدون طعم

 

چگونه ماسالا چای درست کنیم؟

حتی چای ماسالا دستورالعمل های مختلفی در خانه های هندی دارد. در زمان های گذشته، این ترکیب قوی ادویه ها و گیاهانی مانند دارچین، زنجبیل، میخک و هل با چای بود و گفته می شود که بعد ها افزودن شیر خیلی برای عطر و طعم به این چای رایج شد. این چای با عطر و بویی بی نظیری که از خود ساطع می کند با ترکیب خوشمزه گیاهان و ادویه جات که عطر و طعم بی نظیری به شما می دهد، حواس را بیدار می کند. پس ترکیبات اصلی این چای به ترتیب زیر خواهد بود:

  • چای سیاه
  • شیر
  • شیرین کننده ( می تواند عسل یا شکر باشد)
  • ادویه جات (زنجبیل، دارچین، گل میخک، هل، فلفل سیاه)