از دانه گیاه جوجوبا می توان روغن درست کرد. روغن جوجوبا آنقدر ملایم است که می تواند به عنوان روغن حامل برای مخلوط شدن با سایر روغن های ضروری استفاده شود. همچنین می توانید به تنهایی از آن استفاده کنید.

گیاه جوجوبا گیاهی چند ساله است که در آمریکای شمالی رشد می کند. این گیاه نه تنها در آب و هوای سخت و بیابانی که می تواند بیشتر موجودات زنده را از بین ببرد، رشد می کند، بلکه دانه ای با بسیاری از خواص درمانی تولید می کند.

بسیاری از افراد از روغن جوجوبا به عنوان بخشی از برنامه مراقبت از پوست خود استفاده می کنند و دلایل خوبی برای آن وجود دارد. شواهد زیادی وجود دارد که از استفاده از روغن جوجوبا خالص به عنوان درمانی برای آکنه، خشکی پوست و سایر موارد پوستی پشتیبانی می کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای استفاده از روغن جوجوبا برای پوست خود با دمبل همراه شوید.

 

کرم کیوتن الارو

این کرم حاوی:

 

1. مرطوب کننده است

روغن جوجوبا ماده ای مرطوب کننده است. این بدان معنی است که در از بین رفتن رطوبت پوست شما مانند محافظ عمل می کند از ایجاد عفونت های باکتریایی، آکنه و شوره سر جلوگیری کند.

 

2. ضد باکتری است

روغن جوجوبا حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است. در تست های آزمایشگاهی مشخص شده است که روغن جوجوبا همه گونه های باکتریایی یا قارچی را از بین نمی برد، باکتری ها و قارچ های خاصی را که می توانند باعث سالمونلا، عفونت E.coli و کاندیدا شوند از بین می برد.

 

کرم دست و صورت جوجوبا مای

این کرم حاوی:

  • حاوی روغن جوجوبا
  • حاوی ویتامین E
  • بدون احساس سنگینی و چربی روی پوست

 

3. آنتی اکسیدان است

روغن جوجوبا حاوی اشکال طبیعی ویتامین E است. این ویتامین با پوست شما به عنوان یک آنتی اکسیدان کار می کند. این بدان معنی است که روغن جوجوبا می تواند به پوست کمک کند تا با استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه روزمره با آلاینده ها و سموم دیگر مقابله کند.

 

4. غیر فدوژنیک است

اگرچه روغن جوجوبا یک ماده گیاهی است، اما آرایش آن بسیار شبیه روغن (سبوم) است که بدن شما به طور طبیعی تولید می کند و پوست شما نمی تواند تفاوت را تشخیص دهد.

این مسئله باعث می شود که این روغن روی پوست شما جمع نشود و منافذ پوستی شما مسدود شود و کمتر منجر به بروز آکنه شود.

 

کرم مرطوب کننده آدرا مدل روغن جوجوبا

این کرم حاوی:

  • حاوی روغن جوجوبا
  • حاوی ویتامین E
  • حاوی ویتامین B

 

5. ضد حساسیت است

در سطح مولکولی، روغن جوجوبا مانند موم است. اگرچه می تواند جذب پوست شود، اما مومی بودن آن به شما اجازه می دهد حالت تسکین دهنده ای در سطح پوست ایجاد کند.

برخلاف سایر روغن های ضروری گیاهی، روغن جوجوبا به طور معمول تحریک کننده نیست و واکنش آلرژیک با استفاده از آن نادر است.

 

6. به کنترل تولید سبوم کمک می کند

روغن جوجوبا تولید سبوم را تنظیم می کند زیرا بسیار شبیه سبومی است که بدن شما به طور طبیعی تولید می کند. وقتی روغن جوجوبا را به پوست میزنید، پوست شما آرام و مرطوب می شود. درنتیجه این سیگنالی را به فولیکول های مو و عرق شما ارسال می کند که پوست شما برای آبرسانی به سبوم اضافی نیاز ندارد. این کار باعث می شود پوست چرب به نظر نرسد و از بروز آکنه ناشی از مسدود شدن منافذ پوست جلوگیری می کند.

 

کرم مرطوب کننده عش مدل روغن جوجوبا

این کرم حاوی:

 

7. می تواند به پیشرفت سنتز کلاژن کمک کند

آنتی اکسیدان های موجود در روغن جوجوبا می تواند به بدن شما در تولید کلاژن کمک کنند. کلاژن پروتئینی است که در پوست و مفاصل و همچنین قسمت های بدن شما از غضروف ساخته شده است.

با افزایش سن سطح کلاژن کاهش می یابد. این مورد بخشی از دلایلی است که با افزایش سن ساختار صورت شما تغییر می کند.

 

8- می تواند به تسریع ترمیم زخم کمک کند

روغن جوجوبا ماده امیدوار کننده ای در تحریک ترمیم زخم است. تحقیقات اولیه نشان می دهد که روغن جوجوبا سلول های پوستی شما را ترغیب می کند تا پس از جدا شدن یا خراشیدن یا بریدگی، به هم متصل شوند.

این مورد می تواند دلیل توانایی آن در درمان آکنه و اسکار آکنه باشد. این خواص ترمیم کننده زخم می تواند به غلظت ویتامین ای طبیعی روغن جوجوبا مرتبط باشد.

 

روغن پوست و مو گرین اویل مدل جوجوبا

این کرم حاوی:

 

9. می تواند به تسکین اگزما، پسوریازیس و سایر بیماری های خشک کننده پوست کمک کند

روغن جوجوبا خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد. استفاده موضعی ممکن است به رفع خشکی، پوسته پوسته شدن، خارش و علائم مربوطه کمک کند. افرادی که بیماری های التهابی پوستی مانند پسوریازیس و اگزما دارند، می توانند روغن جوجوبا را به خصوص مفید بدانند.

 

10. می تواند به تسکین آفتاب سوختگی کمک کند

روغن جوجوبا یک ماده محبوب در برخی از محصولات ضد آفتاب است. یک مطالعه نشان می دهد که ویتامین E، اگر با سایر آنتی اکسیدان ها ترکیب شود، می تواند از پوست در برابر آفتاب محافظت کند. روغن جوجوبا حاوی هر دو است.

آسیب های ناشی از آفتاب می تواند پوست شما را کم آب کرده و پوسته پوسته کند. روغن جوجوبا ویتامین E را بازیابی می کند، رطوبت زا می افزاید و باعث تسکین این علائم آفتاب سوختگی می شود.

 

کرم مرطوب کننده بی ام اس مدل روغن جوجوبا

این کرم حاوی:

 

11. می تواند به درمان آکنه کمک کند

حداقل یک آزمایش بالینی نشان می دهد که روغن جوجوبا می تواند باعث جلوگیری از آکنه شده است. روغن جوجوبا دارای عوامل ضد التهابی تسکین دهنده، خواص درمانی، مرطوب کننده و ضد میکروبی طبیعی است.

این خواص نشان می دهد که روغن جوجوبا می تواند به شما کمک کند تا از جوش زدن جلوگیری کرده و همچنین باعث بهبودی آکنه خفیف شود.

 

12. می تواند به کاهش ظاهر خطوط و چین و چروک کمک کند

استرس اکسیداتیو می تواند با ایجاد خطوط ریز و چین و چروک مرتبط باشد. هیچ تحقیقی وجود ندارد که جوجوبا را به درمان مستقیم چین و چروک و خطوط ریز مرتبط کند، اما نشان داده شده است که سایر محصولات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود می بخشد.

این بدان معنی است که قدرت آنتی اکسیدانی روغن جوجوبا ممکن است به کند شدن علائم پیری در هنگام استفاده روی پوست کمک کند.

 

کرم مرطوب کننده انشور هاینس مدل جوجوبا

این کرم حاوی:

  • حاوی روغن جوجوبا

 

13. می تواند به حداقل رساندن زخم کمک کند

مدتهاست که متخصصین بهداشت ویتامین E را برای کمک به زخم توصیه می کنند. تحقیق در مورد اینکه آیا این کار می کند (و اگر چنین است، تا چه میزان) هنوز ادامه دارد.

اگر می خواهید ویتامین E را به عنوان داروی جای زخم امتحان کنید، روغن جوجوبا می تواند در روند بهبودی مفید باشد. خواص طبیعی ترمیم زخم روغن جوجوبا همراه با ویتامین E موجود در آن می تواند باعث بهبود زخم شود.

 

نحوه استفاده

برخلاف برخی از روغنهای ضروری دیگر، روغن جوجوبا نیازی به رقیق سازی ندارد و می توان آن را مستقیماً به پوست زد.

قبل از استفاده از روغن جوجوبا یا هر محصول آرایشی و بهداشتی، برای اولین بار باید تست پچ کنید تا مطمئن شوید حساسیت ندارید. با انجام این مراحل می توانید تست پچ را انجام دهید:

  • روی بازوی داخلی خود، سه یا چهار قطره روغن جوجوبا بگذارید.
  • ناحیه را با باند بپوشانید و 24 ساعت صبر کنید.
  • باند را برداشته و پوست زیر را بررسی کنید. اگر هیچ نشانه ای از کهیر، قرمزی یا تحریک وجود ندارد، مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

 

کرم مرطوب کننده مارگریت مدل گل رز و جوجوبا

این کرم حاوی:

  • حاوی روغن جوجوبا
  • حاوی کلاژن
  • حاوی ویتامین E
  • تامین کننده املاح مورد نیاز پوست

 

نحوه استفاده از روغن جوجوبا به نتیجه دلخواه شما بستگی دارد. می توانید از آن به عنوان موم لب برای آرامش لب های خشک و ترک خورده استفاده کنید و یا می توانید آن را به عنوان سرم ضد پیری در تمام قسمت های صورت خود قبل از خواب بمالید.

همچنین می توانید روغن جوجوبا را با سایر مواد طبیعی ضد آکنه در ماسک های خانگی برای بهبود آکنه مخلوط کنید.

استفاده از روغن جوجوبا بر خلاف اکثر مواد تشکیل دهنده دیگر، در اطراف ناحیه چشم شما بی خطر است و همین امر آن را به یک پاک کننده محبوب آرایش تبدیل می کند.

 

حرف آخر

روغن جوجوبا دارای خواص درمانی متنوعی است که می تواند در درمان بیماری های پوستی مانند آکنه، اگزما و پسوریازیس موثر باشد. با استفاده از آن به عنوان پاک کننده، مرطوب کننده یا درمان لک می توانید از مزایای آن بهره مند شوید. این ماده به طور معمول در هرجای بدن، از جمله صورت، بدون رقیق شدن٬ قابل استفاده است. در صورت بروز بثورات یا واکنش آلرژیک دیگر، مصرف آن را قطع کنید.